Bussen

De chauffeurs van Parmeniter Autobus brengen met meer dan 20 bussen alle passagiers zo veilig mogelijk naar hun bestemming. We zorgen er voor dat steeds de jongste, zuinigste en meest comfortabele bussen het meest worden ingezet. Hierdoor kunnen we volop inzetten op een duurzame mobiliteit.


Op dit ogenblik bestaat het wagenpark voornamelijk uit bussen van Mercedes (Citaro) , MAN en Van Hool. De belbussen zijn VDL – bussen.

Voor onze opdrachtgever De Lijn moeten alle bussen reeds aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Als extra service om het comfort van onze passagiers nog verder te verhogen en duurzamer te rijden rusten wij zoveel mogelijk bussen uit met een geavanceerd systeem voor ECO-Drive. Voor de veiligheid bij elke moeilijke verkeerssituatie hebben we de gelede 18m-bussen uitgerust met extra camera’s. Milieuvriendelijke motorolie en banden zorgen voor een nog grotere duurzaamheid van het wagenpark dan gevraagd en dan gemiddeld in de sector. Als extra veiligheidsmaatregel worden nieuwe bussen standaard met een geautomatiseerd branddetectie en brandblussysteem voorzien. De eerste hybride Citaro-bus werd in 2018 ingezet.

Parmentier Autobus helpt ook actief mee voor een betere toekomst door onderzoek te ondersteunen waar mogelijk. Wat de verdere toekomst technisch brengt kan je ook zelf opvolgen op academy.busworld.org

Contact

Gentseweg 583
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)
T 056 60 19 34 - F 056 61 41 65

Bel
Privacybeleid

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info

Cookies toestaan