Bussen

De chauffeurs van Parmentier Autobus brengen met meer dan 20 bussen alle passagiers zo veilig mogelijk naar hun bestemming. We zorgen er voor dat steeds de jongste, zuinigste en meest comfortabele bussen het meest worden ingezet. Hierdoor kunnen we volop inzetten op een duurzame mobiliteit.


Op dit ogenblik bestaat het wagenpark zowel uit bussen van Van Hool, Jonckheere en Mercedes (cfr foto's). Voor onze opdrachtgever De Lijn moeten alle bussen reeds aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Als extra service om het comfort van onze passagiers nog verder te verhogen en duurzamer te rijden rusten wij zoveel mogelijk bussen uit met een geavanceerd systeem voor ECO-Drive. Voor de veiligheid bij elke moeilijke verkeerssituatie hebben we de gelede 18m-bussen verder uitgerust met extra camera's. Milieuvriendelijkere motorolie en banden zorgen tenslotte voor een nog grotere duurzaamheid van het wagenpark dan gevraagd en dan gemiddeld in de sector.

Parmentier Autobus helpt ook actief mee voor een betere toekomst door onderzoek te ondersteunen waar mogelijk. Wat de verdere toekomst technisch brengt kan je ook zelf opvolgen op academy.busworld.org

Contact

Gentseweg 583
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)
T 056 60 19 34 - F 056 61 41 65

Bel